Inköp av friskvårdskvitto (tillgodokvitto) för discgolftävlingar.

 1. Swisha valfritt belopp till 123 598 10 48. Skicka sedan ett mail till info@heatland.se med namn och personnummer så kommer vi skicka tillbaka ett friskvårdskvitto samt att lägga upp dig på vår “tillgodo-lista”.
 2. Köp direkt genom vår leveranspartner Epassi. Friskvården sköts automatiskt i Epassi och du läggs upp på vår tillgodo-lista.

Användning av tillgodokvitto

 1. Ett tillgodokvitto går att använda på alla discgolftävlingar där Heatland Discgolf AB är arrangör och betalningsmottagare av tävlingen.
 2. Tillgodokvittot är giltigt i 1 år från inköpsdatum.
 3. Ett tillgodo kvitto går endast att använda på anmälningsavgiften (och ev. green fee) av en tävling och inte andra saker såsom produkter.
 4. Om ditt tillgodo är köpt via Epassi dras 10% bort (Epassis egna avgifter ligger på 11%).
 5. Är anmälan i Tjing och det finns en klass som heter “Gold” som är gratis, anmäl er där och skriv i “Notes” att ni vill använda er tillgodo samt vilken klass ni vill spela.
 6. Innan ni anmäler er till en tävling, skriv till Michael Bui eller skicka ett mail till michael@heatland.se om vilken tävling det gäller samt division så löser han in dig i tävlingen mot en summa på tillgodot.

Förfrågan om friskvårdskvitto på gamla tävlingar.

 1. Vi skickar endast friskvårdskvitto på tävlingar som har skett det här året.
 2. Vi skickar endast friskvårdskvitton på tävlingar som har avslutats.
 3. Skicka ett mail till michael@heatland.se på ditt namn och personnummer samt en lista på alla tävlingar och deras datum du vill ha ett kvitto på. Endast anmälningsavgiften och ev. green fee går att få på friskvårdsvitto. D.v.s ej produkter eller liknande.