Medlemskap i förening och PDGA

Last Updated on mars 9, 2022 by Michael

Föreningsmedlemskap
I alla tävlingar som arrangeras av Heatland Discgolf AB är det krav att man är med i en discgolfförening. För att bli medlem i en discgolfförening, kontakta din lokala förening med hur man ansluter sig. Saknas det en discgolfförening i ditt område så kan du kontakta info<at>heatland.se så kan vi hjälpa dig att ansluta till en förening. Det kostar i regel 50-200kr att ansluta sig till en förening. Det finns en rad fördelar att ansluta sig till en discgolfförening.

1. Du stödjer din lokala discgolfförening så att de kan fortsätta underhålla den lokala discgolfbanan och fortsätta utveckla sporten lokalt.
2. Du stödjer svensk discgolf rent generellt genom att bli en siffra i statistiken. På det sättet får förbundet mer stöd från Riksidrottsförbundet. Discgolf är idag en sport med ett stort mörkerantal till utövare som inte är föreningsanslutna.
3. Många föreningar erbjuder förmånliga erbjudande såsom gratis deltagande i veckotävlingar och klubbmästerskap. Det brukar även erbjudas klubbrabatter på discgolfprodukter från diverse discgolfåterförsäljare.

PDGA-medlemskap
Ett PDGA-medlemskap kostar 20$ (30$ för professionella) per år.

Varför ska du bli medlem i PDGA?

1. Du får en personlig rating där du kan se följa din personliga utveckling för varje sanktionerad tävling du spelar.
2. Du representerar Sverige som discgolfnation och gynnar sporten som helhet för att visa hur många aktiva tävlande vi har i landet!
3. Goodie bag med medlemskort, regelbok, klistermärke och återanvändbar scorekort.
4. Du hjälper dina lokala medspelare genom att tillsammans generera säkare ratings, och förhoppningsvis höjas.
5. Diverse rabatter såsom 50% på Disc Golf Network (Live pro coverage).

Registrera er redan idag om ni inte redan gjort det!
https://www.pdga.com/membership

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *